vineri, 12 iunie 2015

TE INSEALA

 

  Crezi ca iubitul/a te inseala?Foarte bine faci caci mai devreme sau mai tarziu tot o va face, chiar daca e doar cu gandul si nu cu trupul , hai sa iti spun cum iti poti impinge partenerul de la spate sa te insele , e foarte simplu !






1.Fii foarte posesiv/a, dar foarte la modul  foarte exagerat , suna-l/o din 10 in 10 minute,cere toate detaliile posibile : cum cine este , cum e imbracat , ce mananca, cum mesteca , cat sta , de ce nu vine acasa si nu uita ca dupa ce primesti toate raspunsurile sa-i spui “ tie ti se cam rupe de mine , n-ai chef sa vorbim” , asta in cazul in care a plecat de acasa in urma cu 20 de minute maxim , ah da si nu uita sa suni iar peste 10 minute! Te rog sa nu uiti , e foarte important!!!


















2.Fa-ti o obsesie cu inselatul , gandeste-te non stop la asta si spune-i si partenerului , spune-i prin ce cacaturi treci cu gandul ca te inseala , explica-I cat de tare te macina idea ca atunci cand pleaca de acasa , sa ia o paine sa zicem tu te gandesti cum si-o trage cu altu/a.Insista pe subiect si eventual baga-ti in cap si o persoana anume dar nu uita sa i-o bagi si ei/lui.




3.Daca vezi ca se aranjeaza mai mult decat o facea inainte ,fa-i o criza de nervi , cum isi permite sa faca asta si de ce face asta!? Care este motivul , sigur are alte ganduri de a inceput sa mearga la sala sau sa isi cumpere haine noi , sa nu te gandesti niciodata ca o face  pentru ea/el ,  o face pentru ca are un gand ascuns si anume sa te insele pe tine .

4.Nu ii oferii spatiu , pentru ce naiba are nevoie de timp doar pentru el/ea, cum adica sa iasa cu fetele/baietii fara tine?Ce inseamna asta , nu nu ..sa nu treci cu vederea astfel de nevoi caci sigur se duce sa se f..a cu altu/alta! De fiecare data cand isi spune ca vrea sa iasa fara tine , fa-i scandal , trebuie sa recurgi la santaj sentimental si sa o/il faci sa se simta ultimul om pentru ca pe tine te lasa ambandonat/a acasa! Foarte important , daca esti femeie trebuie sa plangi si sa te tavalesti pe jos eventual iar daca esti barbat sparge ceva , da cu pumnul in masa..putina drama asa de dragul iubirii voastre eterne!


5.Daca nu mai are chef sa faca sex cu tine sigur te inseala , sa nu crezi ca motivul principal ar fi ca esti  o/un crizat/a , nu nicidecum , tu nu ai nici o vina , il/o iubesti ca pe ochii din cap si nu suporti idea de ignorare  nici macar 5 secunde ( atunci cand se duce la wc) .Asta nu e dragoste adevarata , sigur si-a luat telefonul cu el/ea la baie si poarta discutii cu ala/aia !Stii tu la ce ma refer eu , te inseala!Nu o/il scapa din ochi.

6.E foarte important sa nu uiti sa-I verfici telefonul , facebook , whatsapp-ul , mailuri , mesaje , apeluri , trashul , oriiiceeee sa nu iti scape nimic pentru ca sigur vorbeste cu o curva sau un labar si urmeaza sa te insele sau chiar o face de ceva vreme , niciodata sa nu iti piezi speranta asta!Ramai focusat pe obsesie!


7. Daca partenerul este indispus cand va intalniti sau vine acasa sa stii ca se simte vinovat pentru ca te inseala , asta e singurul motiv pentru ca viata lui este perfecta si nu are nici un motiv sa fie ingrijorat , el traieste intr-un univers al fericirii depline unde grijile nu-si au locul , deci se simte vinovat ca te inseala!Fii cu bagare de seama , cand il/o vezi posomorat/a insista pe subiectul infidelitatii , spune-i ca tu stii sigur ca asta e motivul indispozitiei ,fa-i scandal !


8.Daca nu mai aveti aceleasi gusturi musicale , te inseala , sigur si-a gasit pe cineva mai interesant decat tine si acum are alte preferinte.Nu este vorba ca omul se dezvolta si isi schimba preferitenele.Iti zic eu , te inseala! Verifica-i playlistul din laptop, telefon, masina , sa nu iti scape nimic dar nimic!


9.Daca incepe sa se confeseze unui prieten sa stii ca te inseala , daca nu mai simte nevoia sa iti zica ce il/o apasa , e clara treaba , sa stii ca nu esti tu vinovat/a ca el/ea face asta , stai linistit/a .Nu mai simte nevoia sa iti spuna nimic pentru ca stie ca tu o sa il/o critici ba ca e prea sensibil/a si in plus imagineaza-ti ca daca vorbeste depre tine cu altcineva , clar te inseala ..de ce nu ti-ar spune tie ce probleme are cu tine ?! Nu ierta nimic si nu uita TE INSEALA.


10.Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare insa sunt niste adevaruri la mijloc !:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu